wz-Administratieservices  is een innovatief administratiekantoor met een geheel andere werkwijze.  Namelijk alle financiële gegevens inzichtelijk, transparant en volledig digitaal en direct opvraagbaar op mijn online platform.                                                 Ik richt mij met name op zzp-ers, eenmanszaken, v.o.f.'s, verenigingen en BV's e.d. Ik kan voor jou de gehele administratie verzorgen, samen met een goede advisering over het reilen en zeilen van jouw bedrijf is mijn expertise. Ook de salarisadministratie en fiscale aangiftes is geen probleem.

Wij zijn met name werkzaam in de drie noordelijke provincies te weten Groningen, Drenthe en friesland.

Veel ondernemers wilen graag van de papieren rompslomp af.   Ook hierin kan ik jou helpen om de gehele administratie, inkoopfacturen, kasstukken, bankafschriften, verkoopfacturen enz. te digitaliseren.
Wanneer het jou uitkomt, online inloggen in jouw eigen administratie waar alle bovengenoemde documenten voor jou ter inzage benaderbaar en ook resultatenoverzichten, debiteuren, crediteuren, kostenoverzichten enzovoort.
Ik ben een sparringspartner voor de ondernemer, verzorg de jaarrekening en fiscale aangiftes en dat alles voor een vaste prijs per maand, dus geen verassingsrekeningen meer. Je weet waar je aan toe bent !
Mijn slogan is : " De ondernemer helpen met meer financieel inzicht in zijn bedrijf "

Ik heb ruim 35 jaar gewerkt als boekhouder c.q. administrateur in het bedrijfsleven MKB bij groothandelsbedrijven en produktiebedrijven en  wonen, zorg en welzijnssector.

Wiebe Zwart en partners