Het nieuwe Online Boekhouden

 Boekhoudsoftware voor ondernemers was 25 jaar hetzelfde. Met het “nieuwe boekhouden” is daar nu verandering in gekomen. Het enige wat je met het “nieuwe boekhouden” nodig hebt is een scanner OF SMARTPHONE.  Je maakt de documenten digitaal en stuurt ze per e-mail naar de InBox van jouw administratie en uploaden kan natuurlijk ook of inscannen met de speciale app op je smartphone.  daarmee lever je periodiek jouw administratie aan. 

 

Digitaal aanleveren

Het enige wat je zelf moet doen, is je administratie digitaal aanleveren. Zelf boeken is er niet meer bij. Je hebt natuurlijk een computer nodig, een smartphone, een scanner, e-mail, eventueel Dropbox of Google Drive en dat is het.

Alles loopt via het Yuki platform, waar je ook met je boekhouder samenwerkt.

Boekhouden op je Iphone

 

 

De digitale postbus is hét centrale punt van de boekhouding voor zowel ondernemers als boekhouders. Via de postbus lever je gegevens aan, en houd je toezicht op je administratie. Maar de postbus is meer dan dat, het is de plek waar je je boekhouder ontmoet en met hem of haar samenwerkt.

 

 

Automatische controle op juistheid, tijdigheid en volledigheid

 

Zodra je gegevens aanlevert, verwerkt Yuki die en controleert ze. Via de postbus zien zowel jij als je boekhouder welke facturen zijn aangeleverd en welke nog ontbreken, bijvoorbeeld omdat er wel een banktransactie is geregistreerd.

 

 

 
 
Automatische controle op juistheid, tijdigheid en volledigheid


 

 

FINANCIEEL DASHBOARD

Eenvoudig meerdere periodes vergelijken

Het dashboard toont interactieve grafieken met actuele totaalcijfers waarmee je eenvoudig verschillende periodes met elkaar kunt vergelijken. Denk aan de omzet en kosten, werkkapitaal, debiteuren en crediteuren of solvabiliteit en rentabiliteit.