Administratie

Fiscale zaken

Salaris
administratie

Bedrijfs
financiering

Advies

en meer

Dienstverlening

WZ-Administratieservices kan je helpen met de administratie, fiscale zaken en nog meer.

Administratie

Fiscale zaken

Salaris
administratie

Bedrijfs
financiering

Advies

En meer

WZ-Administratieservices ontzorgt de partner voor de gehele administratie. 

In de samenwerking welke ontstaat tussen WZ-Administratieservices en de partner, hoeft de partner alleen maar de documenten aan te leveren m.b.t. de inkoop en verkoop.

Inzichtelijk en gemakkelijk in gebruik

Administratie

Voor de overige werkzaamheden verloopt de verwerking geheel automatisch

Fiscale Zaken

WZ-Administratieservices ontzorgt de partner ook van alle fiscale zorgen en rompslomp 

zoals de aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, de toeslagen enzovoort. Ook heeft WZ-Administratieservices als Belastingconsulent een speciale toegang tot de belastingdienst i.v.m. eventuele vragen zodat dit ook gemakkelijker en sneller opgelost kan worden.

 

 

Ontzorgt tot in de puntjes

Ook hierbij hoeft de partner alleen maar alle relevante documenten aan te leveren en  

WZ-Administratieservices zorgt voor de verdere afwikkeling en informeert de partner over de voortgang zodat de partner er verder geen omkijken naar heeft.

Salarisadministratie

WZ-Administratieservices kan voor de partner, wanneer deze personeel in loondienst heeft,  de gehele salarisadministratie verzorgen waarbij aan alle wettelijke en fiscale verplichtingen wordt voldaan. Ook dit is weer een hele zorg minder voor de partner, waarbij alle aspecten van het bedrijf onder een dak kan worden verzorgd, dit is wel zo gemakkelijk en efficiënt.

Loondienst administratie

Bedrijfsfinancieringen

Tijd om op te schalen maar niet weten waar te beginnen?

Ook kan WZ-Administratieservices ondersteuning bieden bij het aanvragen van financieringen mocht de onderneming behoefte hebben aan kapitaal om een zekere groei door te maken. 

Dit kan zijn bij banken of andere instellingen.

Groei door met wz-administratieservices

Gratis advies

Advisering met betrekking tot de administratie en het bedrijf zit bij het abonnement in, hier worden geen  extra kosten voor gerekend. 

WZ-Administratieservices geeft gevraagd advies, maar ook ongevraagd advies wanneer er geconstateerd wordt  dat bepaalde processen gemakkelijker kunnen of niet volgens de regels gaan. De partner wordt dan optimaal ondersteund om bepaalde aanpassingen te doen in de bedrijfsvoering, dit gaat natuurlijk altijd in goed overleg met de partner.

Constateren en adviseren

En meer

Andere vraagstukken?

Zijn er nog andere vraagstukken welke niet in onze overeenkomst zitten?

Geen probleem, WZ-Administratieservices heeft ook samenwerkingen met andere financiële en fiscale dienstverleners zodat er voor iedere vraag of probleem een gepaste oplossing is welke bij jouw onderneming past. Dus nog steeds alles onder één dak bij WZ-Administratieservices.

Hiervoor wordt dan geheel transparant een voorstel gemaakt zodat de partner ook weet waar hij/zij wat betreft de kosten aan toe is.  

Groei door met WZ-Administratieservices